Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Как да действате ако ви арестуват без

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Как да действате ако ви арестуват без
Коментари Харесай

Иво Божков: Полиция, която унижава младите хора на България, е полиция, която трябва да бъде унищожена

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Как да действате в случай че ви арестуват без причина? Не подписвайте НИЩО без наличие на юрист!
Това е Божидар. Младо, интелигентно и готино момче, което беше държано 24 часа!!! В ареста без безусловно никаква причина. Зрителите на стрийима ми от 2 септември си спомнят София, приятелката му, която описа за неуместния му арест и получи в стрийма телефоните на юристите на Инициатива " Правосъдие за всеки ".

Това написа на страницата си във фейсбук журналистът Иво Божков.

Ето какво споделя още той:

Във видеото, с изключение на препоръките, ще чуете и всички нарушавания осъществени от органите на реда, само че най-важното е, че не би трябвало да подписвате безусловно нищо, до момента в който не пристигна юристът ви. Един голям реверанс пред юристите на Правосъдие за всеки, които помагаха на задържаните през последните дни.
Полиция, която унижава младежите на България е полиция, която би трябвало да бъде унищожена, тъй като по този метод тя самата унищожава държавността в родината ни. Полицията би трябвало да е дирек и опора на обществото ни, а не човекомелачка и наказателен уред на еднолична и еднопартийна тирания. Толкова доста работа ни следва, че ще ни отнеме годинии, само че момчета като Божидар ми вдъхват доверие и вяра, че ще успеем.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР